Wednesday, May 30, 2007


3 comments:

Mihai Vârtejaru said...

waaa, omule imi place ce faci! te superi daca iti ttrec blogu la mine la links?

so.sorry said...

Foarte fain Lori, tot asteptam sa mai vad ceva nou, ca aveam numai linkul vechi. Super tare! :D

Unknown said...

Salut,

Am accesat astazi blogul tau si am citit cateva din post-urile tale. Vrem acum sa te rugam sa te alaturi unui grup tot mai mare de oameni care se implica activ in sustinerea propunerii legislative de interzicere a folosirii cianurii in minerit, in Romania.

Coalitia Romania Fara Cianuri! este o initiativa a societatii civile ce urmareste interzicerea cianurii in minerit pe considerente sociale, economice si de mediu.

Aceasta coalitie formata din Greenpeace CEE, Centrul Independent pentru Dezvoltarea Resurselor de Mediu, Fundaţia pentru Parteneriat, Terra Mileniul III, Asociatia Otus, Focus Eco Center, Asociatia Valea Soarelui si Transilvania Verde vine in sprijinul propunerii legislative inaintate spre aprobare in Parlamentul Romaniei de catre senatorii Peter Eckstein Kovacs (UDMR) si Gheorghe Funar (PRM).

Intra pe site-ul www.faracianura.ro, si exprima-ti votul referitor la interzicerea cianurii prin sistemul de vot de la rubrica Voteaza online.Nu uita de dreptul tau la audienta la Deputatii din judetul tau. Deputatii pe care tu i-ai ales trebuie sa te asculte si tu ai cea mai buna posibilitate ca intr-o intalnire directa cu ei sa-i convingi de argumentele si vointa ta ca aceasta propunere legislativa sa fie votata. Fiecare deputat are un program de audienta samptamanal (de obicei vinerea). Descarca lista Deputatilor si acceseaza datele lor de contact.

Fie ca esti student sau platitor de taxe (angajat sau antreprenor) costurile prelucrarii cu cianura a aurului vor fi platite si de tine. De exemplu, in urma accidentului de la Baia Mare contribuabilii statului roman trebuie sa achite statului maghiar daune in valoare de 125 milioane $.

Descarca banner-ul coalitiei si pune-l pe blogul tau ( http://www.faracianura.ro/index.shtml?x=2372 )! Spune-le si prietenilor tai sa faca la fel!

E in puterea fiecaruia dintre noi sa aratam parlamentarilor ca si noi avem o voce! Timpul acordat de tine pentru sprijinirea acestei initiative este mai pretios decat…aurul si cu cat vom fi mai multi cu atat vocea noastra va fi mai puterinica.

Iti multumim anticipat pentru efortul tau,

Echipa de coordonare a Coalitiei Romania Fara Cianuri
www.faracianuri.ro